Category

Mazda avslöjar MX-5 Arctic Special Edition för 2017

Mazda har återupplivat en gammal specialutgåva av sin MX-5-sportbil, som kommer att begränsas till bara 400 exempel i Storbritannien när den säljs i februari 2017 .
Automobilen kallas Mazda MX-5 Arctic, och går igenom en specialutgåva-version av den andra generationen MX-5 som släpptes 2005, och som den bilen erbjuder den ytterligare utrustning och specialdesignjusteringar.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Finaste sportbilar
Den är baserad på 1,5-liters, 129bhp SE-L NAV-modellen, vilket betyder 0-62 mph på 8,3 sekunder och en toppfart på 127 mph. Varje bil är klar i blå reflexmetallfärg och använder kontrasterande silverbeskrivning-de 16-tums legeringshjulen, vindrutan, vingspeglar och nackstödshoppar är alla färdiga silver. Det är tänkt att se skarpt och isigt ut.
I kabinen gör Arctic -paketet mer av samma sak. Kopphållarringarna är färdiga i silver, medan bilen också får kromade skivplattor.
8

Ytterligare utrustning kastas in som förväntat. Det får uppvärmda lädersäten, automatiska strålkastare, regnavkänning av vindrutetorkare plus en uppsättning bakre fordonsparkeringssensorer. Dessa tillägg klumpas på toppen av den konventionella utrustningen du får på SE-L NAV-modellen som den är baserad på, inklusive en sju-tums färgpekskärmssystem med utvecklad i satellitnavigering, farthållare, klimathantering plus en start-stop knapp.
MX-5 Arctic kommer att prissättas från £ 20.995-något mer än £ 20 865 på vägpriset för den bil den är baserad på, men den extra utrustningen mer än utgör priset.
Kommer MX-5 Arctic att vara den som ska köpa? Eller är den kraftfullare 2,0-liters fortfarande för frestande? Låt oss veta nedan …