Category

“Saker kommer till sist fascinerande för DS under 2017”

Det finns många bilar och lastbilsmärken som kräver ett stort 2017, hur få som helst mycket mer än DS. När det delades från Citroen för ett par år sedan var det extremt mycket en “mjuk” lansering; Det fanns ingen riktigt ny produkt. Istället har den koncentrerat sig på att bygga sina anläggningar för att förbereda ett stort attack.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Det är en teknik som har underförstått utvecklingen har verkat långsamt. Men när jag tog upp försäljning och reklamchef Arnaud Ribault i den nya DS Metropolitan -butiken i Westfield London och köpte köpcentret, fick han det att ta bort att visionen för DS stannar på rätt spår.
“Ja, volymen har minskat [sedan lanseringen],” sade han. ”Men det är bra med vår teknik eftersom vi har en stor förändring i varumärkesbilden. Det viktigaste arbetet vi gör är att producera distributionssystemet och arbeta med klientupplevelsen. ”
• Divine DS Idea Cars and Truck Review
Ribault är dock en realist, liksom att acceptera att DS: s framtid kommer att identifieras av de bilar och lastbilar som den gör. För detta ändamål är han extremt stolt över den nästan produktionsförberedda SUV som kommer att visas på 2017 Genève Motor Show, troligen kommer att påverkas starkt av Wild Rubis-konceptet. ”Det kommer att vara vårt flaggskepp och dra varumärket. Det kommer att vara ett stort steg i vårt jobb när det gäller såväl teknik som utrustning, ”medgav Ribault.
Det kommer att säljas 2018, med fem mycket mer nya DS -bilar och lastbilar som kommer att erbjudas globalt såväl som alla erbjuder elektrifiering; en fascinerande möjlighet. Spännande Ribault berättade för mig att DS: s kanadensiska joint venture med Quebec och Exagon arbetar för att “skapa element för högpresterande elbilar och lastbilar-mellan 400 hk och 700 hk”. Vi förstår att den e-tenade idén hade cirka 400 hk, men kanske något riktigt spännande på samma sätt i rörledningen?
Tiden kommer att visa sig dock att ta bort är att saker slutligen rör sig när det gäller nya bilar. Många kommer att se så många ambitiösa jobb med ett starkt öga under de kommande 12 månaderna, jag själv ingår.
Vad tror du på DS: s planer för 2017? Lämna oss en kommentar nedan …