Category

Peugeot Instinct Idea avslöjar ny stylingriktning på Genève 2017

Peugeot Instinct har officiellt utsatts för Genève Motor Show 2017. Idén är utvecklad för att visa upp inte bara en prospektiv framtida look för den franska tillverkaren, men på samma sätt den typ av anslutning som troligen kommer att fasas in tillsammans med autonoma fordon.
Instinkten är en familjestorlek med fyra-sits skyttebroms, längre än en Peugeot 308 men något kortare än dess godsversion, 308 SW. Det sitter också betydligt lägre än båda dessa fordon. Idén drivs av ett 297 hk plug -in hybridsystem, baserat på en bensinmotor samt driver alla fyra hjulen – även om Peugeot avsiktligt skissar över instinktens prestanda eller effektivitet, eftersom det inte är dess väsentliga mål.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

På framsidan avslöjar showbilarna och lastbilen en ny blivande strålkastarsignatur för Peugeot, med ultralimma strålkastare inramade av starka vinklade vertikala linjer som fungerar som dagsljus och animerade indikatorer. Det främre gallret är ett utarbetat 3D-tryckt objekt, medan strålkastarenheterna själva inkluderar kameror som fungerar som en del av bilens autonoma tekniker.
42

“Vi ville integrera kamerorna som bilens ögon, istället för att ha sensorer runt fordonets framsida,” uttalade Matthias Hossann, Peugeots chef för idébilar och lastbilar samt avancerad design. Det är tänkbart att utseendet kan omfamnas av framtida Peugeots, eftersom det snabbt kan skalas upp eller ner i sortimentet.