Category

Mer kit för Toyota Aygo X-Clusiv 2017

Top-spec Toyota Aygo X-Clusiv har uppdaterats med lite extra utrustning inklusive ett val av färgfärger. Det kostar från 13 035 £ för den manuella modellen, eller 13 735 £ för versionen med en automatiserad manuell växellåda.
Tidigare kunde du bara få bilen i grått, men inte finns det möjligheten att vit, silver, svart, röd, blå och cyan, med den sista färgen exklusiv för denna speciella trimnivå.
Annons – Post fortsätter nedan

Den färgfärgen fortsätter nu in i kabindesignen, eftersom dörrpanelerna och strecken färgas för att matcha utsidan. Nya lädersäten är också monterade, liksom klimatkontroll, en sju-tums pekskärm, en vändkamera, Bluetooth, DAB-radio och tonade fönster.
Det elektriska Canvas-taket var vanligt standard på X-Clusiv, men Toyota har gjort det till ett alternativ, så att köpare kan bestämma om de behöver det eller inte. Det kostar dock £ 895, så de som vill tak måste nu skylla ut för nöjet.
AYGO X-Clusiv är endast fem-dörrar och levereras med en 1,0-liters bensinmotor med antingen en manuell eller automatiserad manuell växellåda. Det är tillgängligt att köpa nu.
Läs vår grundliga Toyota Aygo Review Ideal här …