Category

Lamborghini Aventador S Roadster exponerad vid Frankfurt 2017

Lamborghini har utsatt 2018 Aventador S Roadster på Frankfurt Motor Show, med en kostnadsetikett på £ 251,462 samt en bostad en 6,5-liters naturligt ambitionerad V12 med 730BHP samt också som 690 nm vridmoment.
Utrustad med fyrhjulsdrift kommer Aventador S Roadster att göra 0-62 km / h på 3,0 sekunder, en tionde långsammare än hårdtoppsversionen tack vare en 50 kg viktladdning tillagd av det utdragbara taket. Men topphastigheten på 217 mph förblir densamma.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Bästa superbilar att köpa nu
Som en del av förbättringar som gjorts till Aventadors hantering har denna version ny aktiv upphängning, ny fyrhjulsstyrning samt nytt ego-körläge-tidigare sett på kupén. Alla dessa modifieringar förklaras för att skärpa av Aventadors vändning samt förbättra lyhördhet vid körning.
19

För att garantera att dina redskapsmodifieringar matchar de höga hastigheterna på resten av bilen, en sju-växlad flappy-paddle växellådor ändringar i under 50 millisekunder. Lyckligtvis är S Roadster’s finjusterade prestanda kopplad till keramiska bromsar som standard.
Samtidigt erbjuder Lamborghinis AD Personam -personaliseringsprogram oändliga prospektiv för ägarna att anpassa sina bilar. Själva taksystemet är en avtagbar hårddisk som hålls i den främre bagageutrymmet – som väger in på bara 6 kg – såväl som kan anpassas inuti såväl som ute, med val som sträcker sig från en blank kolfiber yttre yta till Alcantara -inre.
Lamborghini har också inkluderat Apple CarPlay som standard, som är borta med en TFT -digital instrumentpanel. Vitt första leveranser förväntas landa i februari 2018, precis i tid för april duschar …
Skulle du välja Coupe via Roadster? Låt oss förstå i kommentarerna nedan!