Uncategorized

Bästa nya SUV: er för 2014

SUV -klassen hotar upp under de kommande månaderna, särskilt för premiummärken. Vi har redan avslöjat hur den nya Audi Q5 kan se ut (bilden ovan), men här är de svåra nya rivalerna den har att slå:
BMW X3
När Q5 anländer 2016 kommer X3 att se lite föråldrad ut-men den senaste ansiktslyftan har garanterat att det är mycket effektivare och högteknologi än någonsin.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Den senaste versionen får en ny strålkastardesign, djärvare njurgaller, reviderade främre och bakre stötfångare, justerade sidokjolar och en ny legeringshjuldesign. Visa dock X3 i profilen, och de subtilt blossade hjularkerna och stigande veck på flankerna behålls.
Inuti har BMW introducerat en uppdaterad mittkonsol, med tillsatta krom och glans svarta skär på den nedre sektionen och på instrumentbrädan. Det ger också en större variation av klädselnim och yttre ytbehandling än tidigare.
Jaguar C-X17
Strikande koncept förhandsgranskade första SUV från Jaguar. Produktionsmodellen beror 2016, baserad på en lätt aluminiumplattform.
Även om C-X17 officiellt bara är ett designkoncept, har prototyper hittats på vägen, vilket tyder på en lansering 2016-varmt på hälen på Jaguar XE-är troligt.
Jaguar-designdirektören Ian Callum antydde också hur nära produktionen C-X17 är och sa: ”Vi fångades ut med C-XF-konceptet och underlevererade; Vi måste nu visa saker vi vet att vi kan leverera. ”
Baby Land Rover Discovery
En ny, mindre modell kommer att ersätta Land Rover Freelander. Det kommer att fokusera på praktiska och terrängförmåga.