Uncategorized

190 km / h Bentley Bentayga Speed ​​SUV uppdaterad för 2020

Detta är den reviderade Bentley Bentayga -hastigheten. Världens snabbaste SUV har fått en makeover för 2020, som faller i linje med resten av den nyligen uppdaterade line-up.
Kosmetiska förändringar på det yttre målet för att anpassa Bentaygas styling mycket närmare med resten av Bentley -sortimentet. På framsidan innebär det att det finns en mycket mer upprätt galler som flankeras av två par svepta LED-belysningsenheter (var och en med intrikata, juvelliknande detaljer), medan den hastighet speciella stötfångaren blir reviderad luftintag och en extra remsa med ljustwork längs längs längs längs dess underkant.

Snabbaste SUV: er i världen 2022

Bentleys 22-tums hjul förblir standard, medan runt på baksidan, Bentayga-hastighetens gamla fyrkantiga baklampor har dike till förmån för kontinentala GT-liknande äggformiga enheter. Dessa matchas av ett par reviderade avgasförslag i den djupa bakre stötfångaren.
7

Köpare kan också välja en svart specifikation. Detta byter ut kromets yttre bitar med antingen svart eller kolfibertrim; Hjulen är också målade svart och den stora bakre vingen ersätts med en kolfiberartikel.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Förändringarna är lika omfattande inuti. Mitten av strecket är helt nytt; Omformade ventilationsöppningar sitter ovanför ett nytt infotainment-system med en större 10,9-tums pekskärm. Det nya systemet innehåller ett förbättrat navigationssystem med förbättrad 3D-kartläggning, realtids trafikinformation och uppdateringar över luften.
Förbättringarna av tekniken i bilen sträcker sig bortom pekskärmen, med en ny digital förarens skärm och en ny head-up-skärm som är mycket mer omfattande än tidigare-både vad gäller grafik och den information den erbjuder.
Mekaniskt är Bentayga -hastigheten oförändrad. Power är tillstånd av en 6,0-liters två-turboladdad W12-motor som producerar 626 hk och 900 nm vridmoment. Det räcker för att låta Bentayga täcka 0-62 mph-sprinten på 3,9 sekunder och vidare till en toppfart på 190 km / h.
Priserna för den uppdaterade Bentayga-hastigheten ska fortfarande bekräftas, men Pre Facelift-modellen, släppt i mitten av 2019, prissattes från 182 000 pund.
Kolla in vår lista över de bästa SUV: erna du kan köpa nu …