Category

Infiniti för att introducera fem nya mönster år 2018

Infiniti Q50, en rival till BMW 3 -serien, kanske bara dyker upp i Infiniti -showrooms, men fem nya mönster som riktar sig till tyska premiumbilar och lastbilar kommer att introduceras år 2018.
• Infiniti -nyheter såväl som recensioner
Infiniti-president Johan De Nysschen talade enbart till Automobile Express och uttalade att en ny Q60-kupé, en QX70 som ersätter den nuvarande FX 50, ett högpresterande avancerat flaggskepp tillsammans med en Halo Performance-design kommer att introduceras före 2018.
Annons – Post fortsätter nedan

Först och främst kommer Q30 crossover, utvecklad vid Nissans Sunderland-anläggning, att dyka upp nästa år för att slåss mot Audi A3, BMW 1-serien samt Mercedes A-klass.
“Q60 -kupén kommer att vara en utveckling av Q50 -salongen,” uttalade de Neysschen. ”Bilen har skjutits tillbaka när vi kräver att reparera stilspråket. Vi kräver mycket mer sammanhållning i vårt stilspråk över hela sortimentet. ”
“Q50 har visat en signal om vårt stilspråk,” sa han, “men vi kommer att fastställa det med en mycket mer berömd bärlinje och en stark kil.”
De Neysschen uppgav att det nya utseendet skulle vara konsekvent över alla salonger, kupé och SUV -modeller.
Lönsamhet är också något som de Neysschen uttalade skulle komma till Infiniti i Europa, innan vissa analytiker hade förutspått: ”Vi tjänar pengar i Mellanöstern såväl som Östeuropa, men inte i Västeuropa. Det kommer en tid att vara mycket mer aggressiv i Europa såväl som vi är där nu. ”
“Infiniti måste ha ett positivt resultat för sina aktieägare,” sade han. “Vi bryter även i Europa i slutet av 2016 års monetära år.”
Förutom angreppet av nya produkter, antydde de Neysschen på samma sätt på Infinitis planer på att skaka upp metodens premiumbilar och lastbilar säljs: “Vi arbetar med en annan teknik för försäljning,” sade han.